Financa
Digitalni poslovni portal

HBO Max sada je samo ‘Max’

Popularni streaming servis HBO Max u utorak je službeno ponovno rođen kao “Max“. Warner Bros. Discovery objavio je novo ime prošli mjesec, zajedno s planovima za spajanje postojeće HBO Max biblioteke sa sadržajem iz Discovery+.

Promjena imena osmišljena je kako bi se signaliziralo da je Max obiteljski streaming servis s više ponuda od samo prestižnih drama poput “Succession” i “The Sopranos”.

Izbacivanje HBO iz imena također ima za cilj zaštititi brand HBO od potencijalnog razvodnjavanja povezivanjem s ne baš prestižnim TLC reality emisijama poput “Dr. Pimple Popper” i “My 600-Lb. Life.”

HBO nije TV. HBO je HBO. Nećemo ga gurati do točke pucanja tjerajući ga da preuzme punu širinu ovog novog sadržaja.

JB Perrette, voditelj streaminga Warner Bros. Discovery.

Ali postoji mnogo više u rebrandingu od samo skraćivanja imena, piše CNBC. Evo što trebate znati o prelasku na Max…

Mijenja li se cijena?

Trenutačno za pretplatnike HBO Maxa neće biti povećanja cijena. Njihove će cijene ostati iste: 9,99 USD za razinu s reklamama i 15,99 USD za onu bez reklama.

Ono što je novo je razina “Max Ultimate Ad Free”, koja košta 19,99 USD mjesečno. Ovo će pretplatnicima ponuditi više filmova i emisija u 4K UHD. Također će im ponuditi i mogućnost streamanja na četiri uređaja odjednom i preuzimanja 100 filmova ili epizoda za gledanje izvan mreže.

Kako nadograditi HBO Max na Max?

Za mnoge korisnike, postupak prelaska na Max bit će jednostavan poput ažuriranja softvera aplikacije na uređaju za streaming. Međutim, nekima će trebati potpuno nova aplikacija.

Ako trebate preuzeti novu aplikaciju Max, od vas će to biti zatraženo kada otvorite HBO Max. Vaši podaci za prijavu ostat će isti i nećete morati otvarati novi račun.

Max će zapamtiti sve vaše postavke, a vi ćete moći nastaviti s najnovijom epizodom “Barryja” točno tamo gdje ste stali.

Koje su nove serije na Maxu?

Prvo što će pretplatnici primijetiti kada se prijave na svoju rebrendiranu aplikaciju je proširena biblioteka sadržaja. Zapravo, nova aplikacija ima preko dva puta više sadržaja od svog prethodnika zahvaljujući dodatnim emisijama s mreža u vlasništvu Discoveryja kao što su TLC, HGTV i Food Network.

To znači da će osim emisija kao što su “House of Dragon”, “Watchmen” i “Sex Lives of College Girls”, korisnici također moći pratiti “Property Brothers”, “House Hunters” i “Diners, Drive-Ins and Dives.”

Široka paleta sadržaja navela je Warner Bros. Discovery da Maxu da slogan “Onaj koji trebate gledati”.

Max je taj koji trebate gledati jer je to mjesto na koje svaki član kućanstva može pratiti točno ono što želi u bilo kojem trenutku.

David Zaslav, izvršni direktor.

Obnovljeno iskustvo streaminga

Kad je HBO Max prvi put lansiran, bio je neslavno sklon kvarovima. Reputacija aplikacije s greškama koju je teško pregledavati od tada se nije poboljšala. Warner Bros. Discovery obećao je da će Max pružiti mnogo bolje iskustvo.

Perrette je u travnju rekao da će nova aplikacija moći učitati video 20% do 30% brže. Korisnici će također dobiti personalizirane preporuke za gledanje filmova i emisija na temelju njihovih navika gledanja.

Nova aplikacija ima pojednostavljenu navigaciju, za koju Warner Bros. Discovery kaže da će olakšati istraživanje aplikacije i otkrivanje novih emisija za gledanje.

Nova platforma nudi i više sadržaja za djecu od HBO Maxa. S detaljnijim roditeljskim nadzorom kako bi roditelji bili sigurni da njihova djeca vide samo sadržaj primjeren dobi.

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije