Financa
Digitalni poslovni portal

Beč do 2030. godine traži 21.000 novih zaposlenika

S oko 67.000 zaposlenika, Grad Beč je jedan od najvećih poslodavaca u Austriji i natječe se s mnogim tvrtkama za dobro obučene i talentirane kandidate za posao. Sada je u potrazi za novim zaposlenicima.
Beč se predstavlja kao moderan i budućnosti okrenut poslodavac. Nova dostignuća u području zaštite okoliša i tehnologije, razvoja stanovništva i umirovljenja osiguravaju popunjavanje potrebnih zamjena. Ali i otvaraju nova polja rada.

Do 2030. godine posebna je potreba za radnicima tehničkih struka te u područjima zaštite klime i obnovljivih izvora energije te socijalnog rada i obrazovanja.
„Opisi poslova u gradskoj upravi Beča raznoliki su kao i naš grad. Od rada u prirodi do mnogih društvenih, tehničkih i digitalnih područja. Nudimo klasične kao i inovativne poslove sa smislom. Mogućnosti napredovanja su odlične, a sigurnost i sklad posla, slobodnog vremena i obitelji govore sami za sebe“, ističe gradonačelnik Michael Ludwig.

Traže se i odgovarajući kadrovi iz područja zdravstva, pedagogije, informatike, infrastrukture i sigurnosti. Te raznih uslužnih djelatnosti koje se na sajmu predstavljaju u posebnim tematskim područjima, javlja Ured Grada Beča.

Izvor: N1

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije