Financa
Digitalni poslovni portal

Na MWC-u u Barceloni predstavljanje najnovijih dostignuća u mobilnoj industriji

Barcelona će i ove godine biti domaćin najvećeg svjetskog događaja u mobilnoj industriji. Od 28. veljače do 3. ožujka u ovom gradu održava se Svjetski mobilni kongres (MWC) na kojem će biti predstavljena najnovija tehnološka dostignuća i inovacije u mobilnoj industriji i pratećim djelatnostima.

U sedam dvorana kongresnog centra očekuje se više od 1.500 izlagača, brojne konferencije i posebni programi s preko 1.000 govornika te kao jedna novost – Industry City, koji stvara užurbano i živahno okruženje za sklapanje poslova.

-Na putu smo da sve digitaliziramo i bit će potrebni stručnjaci za pomicanje granica iz svih sektora, ne samo iz telekomunikacija, da nam pomognu da stignemo do toga. 5G tehnologija omogućuje skokove u učinkovitosti za industriju i veselimo se okupljanju čelnika iz automobilske industrije, proizvodnje, fintecha i mobilnosti kako bi podijelili svoje uvide, rekao je Alex Sinclair, glavni tehnološki direktor GSMA asocijacije, dodajući da je Industry City najsveobuhvatniji izlog tržišta kupaca na MWC Barcelona ikada, koji obuhvaća pametnu proizvodnju, do automatiziranih dronova s ​​umjetnom inteligencijom, kako bi se demonstrirali prednosti mobilne povezanosti.

Iako je zbog pandemije koronavirusa prošlogodišnji MWC morao biti reduciran, organizatori nastoje ove godine vratiti ovaj događaj u punom opsegu. Trenutačni podaci govore da u Barcelonu na MWC dolaze predstavnici 2.000 različitih tvrtki iz 155 zemalja, a 50% njih je na razini direktora i viših menadžera.

Izvor: fena

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije