Četvrtak, 30 svibnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Ponudili gorivo u pola cijene pa morali zvati policiju da smiri bijesne vozače

Lanac benzinskih postaja TinQ s gotovo 400 podružnica u Nizozemskoj ove godine slavi 20. rođendan. Povodom jubileja, TinQ je svojim klijentima ponudio primamljivu akciju – cijene goriva vraćene su na razinu od prije dva desetljeća. Umjesto dva eura, litra Eurosupera 95 bila je dostupna za 1,11 eura (oko osam kuna), a dizela za 86 centi (6 i pol kuna).

Akcija je započela 7. ožujka i trebala je trajati do 11. ožujka, no već prvog dana rođendanska proslava pretvorena je u debakl, piše Jutarnji list.

Kada je TinQ objavio četiri lokacije na kojima će svaki dan od 13 do 14 sati točiti povoljnije gorivo, ispred njih su se stvorile kilometarske kolone. Situacija je bila na rubu eskalacije pa je u pomoć pozvana policija koja je smirivala bijesne vozače koji nisu uspjeli natočiti svoja vozila. Ispred jedne benzinske stvorena je kolona od tri kilometra.

Rođendanska proslava je odgođena, a debakl su pokušali objasniti kratkim priopćenjem:

– Bili smo u kontaktu s državnim i lokalnim tijelima, no nažalost, odlučili smo obustaviti akciju zbog neizvjesnosti i jamstva sigurnosti u prometu te sigurnosti naših zaposlenika i kupaca. Imali smo dobre namjere’ – navodi TinQ.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno