Financa
Digitalni poslovni portal

Ryanair pokreće šest novih linija iz Zadra prema europskim odredištima

U ljetnom redu letenja iz Zadra nudimo gotovo 120 tjednih operacija prema 46 europskih odredišta, što je 65 više u odnosu na predpandemijsku 2019. godinu, rekla je Olga Pawlonka iz Ryanaira

Irski niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair pokreće šest novih linija kojima će Zračnu luku Zadar povezati s europskim odredištima. Riječ je o linijama za Bordeaux, Bournemouth, Helsinki, Liverpool, Sofiju i Torino, rekla je voditeljica Ryanairovog odjela marketinga i prodaje za jugoistočnu Europu Olga Pawlonka na konferenciji za medije u u Zračnoj luci Zadar.

“U ljetnom redu letenja iz Zadra nudimo gotovo 120 tjednih operacija prema 46 europskih odredišta, što je 65 više u odnosu na predpandemijsku 2019. godinu, a sve kako bi smo ostvarili toliko željene turističke dolaske u Zadar izgubljene u protekla dva ljeta”, istaknula je Pawlonka. Dodala je kako se karte po akcijskim cijenama mogu kupiti do 2. lipnja.

Rukovoditelj Sektora komercijale Zračne luke Zadar Tomislav Žepina istaknuo je pak kako je “petnaest godina uspješne suradnje s Ryanairom rezultiralo iznimnim postignućima”.

“Zadar je treći bazni zrakoplov Ryanaira, a 46 linija i najvjerojatnije ponovno obaranje rekordnog prometa iz 2019.godine dokaz su dobrog rada proteklih godina”, rekao je Žepina.

Izvor:tockanai.hr

 

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije