Financa
Digitalni poslovni portal

ASA Central osiguranje – dvije poznate domaće osiguravajuće kuće završile su proces spajanja

Dvije poznate domaće osiguravajuće kuće – ASA Osiguranje i Central osiguranje završile su proces spajanja. Time je stvoreno najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini – ASA Central osiguranje.

“Protekla 2022. godina za nas je bila jedinstvena i najdinamičnija u povijesti poslovanja. Unatoč izazovima koje donose globalna događanja i tržišni trendovi, u 2022. godini ostvarili smo snažan rezultat uz paralelnu integraciju svih poslovnih procesa i sustava naše matice društva“, navode iz Uprave ASA Central Osiguranja.

ASA Central osiguranje

Ukupna premija objedinjenog ASA Central osiguranja je oko 100 milijuna KM. Tako će ASA Central osiguranje učiniti tržišnim liderom 2023. godine. Sa više od 500 zaposlenih, 121 poslovnicom u 5 prodajnih regija i preko 60 moderno opremljenih stanica za tehnički pregled. ASA Central osiguranje posluje u svim većim centrima širom Bosne i Hercegovine, s ciljem što bolje zaštite svojih osiguranika. Stvara dodatne vrijednosti za klijente i zajednice u kojima djeluje.

Pomno odabrana strategija spajanja i sinergija aktivnosti osigurali su kontinuitet poslovanja na čvrstim temeljima poslovnog uspjeha dva renomirana domaća osiguravajuća društva.

Poslovnu integraciju u najveće osiguravajuće društvo u zemlji uspješno smo proveli zahvaljujući zalaganju i predanom radu naših kolega širom Bosne i Hercegovine, na koje smo posebno ponosni. Još jednom smo pokazali i dokazali da se odlično nosimo s izazove. Danas s ponosom možemo reći da ujedinjeni povjerenjem imamo najveće osiguravajuće društvo u BiH. Ono nudi vrhunsku uslugu i korisničko iskustvo. Posjedujemo temeljne vrijednosti, korektan način poslovanja, osjećaj pripadnosti organizaciji, međusobnog poštovanja i visoke radne etike“, dodali su iz ASA Central osiguranja.

Spajanje dviju tvrtki

Povodom spajanja dviju tvrtki pokrenuta je nova i moderna web stranica koja je dizajnirana prema najnovijim tehnološkim standardima. U potpunosti je usmjerena na veće zadovoljstvo korisnika. Nova web stranica, uz osnovne informacije o tvrtki, nudi digitalne usluge, poput online kupnje osiguranja putem webshopa. ASA Central nudi sigurno online plaćanja bez provizije, brze i jednostavne online prijave šteta te suvremenu digitalnu platformu „Sam svoj procjenitelj“.

“Razvijanjem novih online usluga, osim pružanja bolje i brže usluge našim klijentima, pokazujemo jasnu opredijeljenost ka modernizaciji i digitalizaciji društva u Bosni i Hercegovini”, zaključuju iz ASA Central osiguranja.

Izvor: acta.ba

Prijavite se na naš Newsletter

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije