Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Nova kampanja kredita Addiko Bank Sarajevo: „Kada nemate vremena, treba vam brzo rješenje!“

Aplicirajte za Addiko kredit u iznosu od 50.000 KM, a iz Banke vam obećavaju odgovor na zahtjev u roku od 50 minuta ili povrat prve rate kredita u slučaju kašnjenja s odgovorom.

Addiko Bank Sarajevo pripremila je posebnu ponudu kredita pod nazivom „Kada nemate vremena, treba vam brzo rješenje!“, te klijentima nudi mogućnost apliciranja za iznos kredita od 50.000 KM i odgovor na zahtjev u roku od 50 minuta od momenta potpisivanja zahtjeva. U slučaju da klijent ne dobije odgovor na zahtjev u navedenom vremenskom roku, Banka klijentu vraća prvu ratu kredita.

Vjerujemo da i najkompleksniji kreditni zahtjev možemo riješiti u kratkom vremenskom roku i to smo i obećali klijentima. Svjesni smo vrijednosti  vremena naših cijenjenih klijenata, te u skladu sa tim želimo da budemo banka koja će im ponuditi brza, praktična rješenja, dostupna bilo kada i bilo gdje.

Hamdija Hadžić, direktor Sektora maloprodaje

Iz Addiko banke dodatno poručuju da Banka kontinuirano radi na optimizaciji procesa i razvoju usluga i proizvoda kao što je kredit sa brzim odobrenjem i uz pojednostavljenu proceduru.

„Kao banka specijalizirana za brze kredite, želimo naglasiti da pored odgovora na zahtjev u roku od 50 minuta od trenutka potpisivanja zahtjeva za kredit klijentima nudimo i dodatne pogodnosti, a to su fiksna kamatna stopa tijekom cijelog perioda otplate kredita, kao i obrada kreditnog zahtjeva bez naknade u tijeku trajanja kampanje, za klijente koji primanja usmjere na račun otvoren u Addiko banci“, naveo je Hadžić.

Posebna ponuda kredita vrijedi za klijente Addiko banke, ali i za one koji to tek odluče postati.

Više detalja o akcijskoj ponudi kredita „Kada nemate vremena, treba vam brzo rješenje!“ dostupno je na web stranici Banke , a iste možete saznati i putem besplatnog info telefona 0800 2 0206 ili posjetom bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno