Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Drugo izdanje Female Founders Summita održat će se 5.3.2024. godine u Sarajevu

U organizaciji Fondacije 787, uz podršku Švedske, te u suradnji s UN Women BiH, 5.3.2024. godine s početkom u 10:30 sati, u sarajevskom hotelu Ibis održat će se drugo izdanje Female Founders Summita, bosanskohercegovačkog summita osnivačica biznisa.

Cilj ovog jednodnevnog događaja je na jednom mjestu okupiti vrhunske poduzetnice iz Bosne i Hercegovine i regije, ali i najbolje stručnjake i stručnjakinje iz različitih oblasti aktualnih za osnivačice, poduzetnice, te sve entuzijaste zainteresirane za poduzetništvo.

Sudionice ovogodišnjeg FFS summita imat će priliku poslušati neke od najuspješnijih i najutjecajnijih žena u biznisu kroz najaktualnije poduzetničke teme, sudjelovati na radionicama za razvoj neophodnih vještina današnjice, te uspostaviti nova poslovna partnerstva i kontakt s akterima iz ekosustava koji pružaju podršku razvoju poduzetništva.

Zelena rješenja u poslovanju, inoviranje poslovanja i umjetna inteligencija, te brendiranje i korištenje različitih marketinških alata za rast i razvoj biznisa, samo su neke od tema koje će sa publikom podijeliti Lejla Kraljević, suosnivačica Derubis Caravans; Carla Ferreri, suosnivačica i direktorica platforme Gepek; Selma Prodanović, potpredsjednica Europske mreže poslovnih anđela (EBAN) i osnivačica globalne platforme za ciljeve održivog razvoja – 1MillionStartups; Luka Aničin, jedan od najvećih regionalnih stručnjaka za strojno učenje i umjetnu inteligenciju, te mnogi drugi.

Fondacija 787 već deset godina, kroz veliki broj poduzetničkih programa, podržava poduzetnice i poduzetnike iz cijele BiH i regije, s ciljem razvoja njihovih biznisa i inovativnih ideja, unaprjeđenja poslovanja na inozemnom tržištu, zagovaranja dobrih praksi, te predlaganja aktivnosti i procesa kako bi se stvorila što uspješnija klima u poduzetničkom ekosustavu u BiH. Aktivnosti Fondacije 787 podržane su od strane Vlade Švicarske.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno